WHITE VERSION LATEST LOGO LOBOOSE-01.png

PRODUK HIGH END & BERPRESTASI TINGGI

Memberikan Kuasa Maksima Untuk Kaum Lelaki.Di Bawa Khas Dari Jerman
 

F

FUNGSI UTAMA

Loboose Candy Diketegorikan sebagai pilihan makanan tambahan yang terhebat untuk Meningkatkan Prestasi Lelaki ketika bersama.Antara Fungsi terhebat Loboose Candy adalah membantu meningkatkan testosteron,membantu meningkatkan keinginan seks dan libido, membantu menambah tenaga, membantu meningkatkn Prestasi seksual, membantu membentuk otot tanpa lemak dan metabolisma, membantu zakar menjadi lebih besar, tegang, ereksi yang bertahan lebih lama dan orgasmik yang lebih lama

Loboose Candy juga diperkaya dengan Vitamin C, malah dilengkapi dengan dua teknologi yang 

membuatkan Loboose Candy antara yang terbaik didalam pasaran dunia.!!

 

 
Produk Berkesan 
Teknologi Masa Kini
100 % Bahan Semula Jadi

T

TENTANG LOBOOSE

Loboose Candy sepenuhnya di import dari Jerman dan salah satu produk dikeluarkan  oleh syarikat SCHÜTZ NGELZHEIM INTERNATIONAL -Binger Str. 17355218 Ingelheim am Rhein, Germany. Setiap 1 botol loboose candy mempunyai 13 biji tablet kunyah berperisa oren dan diperkaya dengan Vitamin C

 

MEDIA REVIEW

T

TESTIMONIALS

““Once I did my analysis, I came to the conclusion that Loboose is like a Mercedez Benz with every option while the other male enchantments on the market are like stripped down Chevrolets.”

01

“Saya dah macam macam cuba, ada yang bila makan sakit kepala dan sakit badan.Alhamdulillah bila mula guna loboose
xde rasa kesan sampingan macam produk sebelum ini”

02

“Mula-mula kurang percaya, tapi selepas isteri saya belikan secara senyap2 dan meminta untuk saya cuba. wow memang
terbukti berkesan.sekarang hari2 seperti malam jumaat”

03

 
 

V

VI-PEX & STEM TEKNOLOGI

VI-PEX atau bahan Vasodilator bersama pembesaran zakar adalah gabungan mantap untuk meningkatkan saluran darah bagi memanjangkan dan memperhebatkan bahan Vasodilator kepada Loboose, keputusan yang tidak dapat dinafikan keberkesanannya kepada saiz dan ketegangan semasa ereksi. Teknologi VI-PEX bekerja seiring dengan teknologi STEM untuk memberi manfaat rangsangan seksual bagi memperbesarkan saiz semasa ereksi. 

TEKNOLOGI VI-PEX 

TEKNOLOGI STEM

STEM atau “Sustained Testosterone Enhancement Method” adalah teknologi kompleks yang mensinergikan hasil testosteron, pengekalan dan penambahbaikan. Dengan meningkatkan level testosteron, Loboose mampu menambahkan keseronokan seks, prestasi dan daya ketahanan.

I

INFO BAHAN

Adakah Loboose Candy selamat digunakan?

Loboose telah terbukti selamat digunakan oleh lelaki yang sihat. Bahan-bahan yang seimbang dan semulajadi, jadi anda boleh yakin bahawa loboose direka dengan selamat dan berkualiti tinggi. Loboose dihasilkan di kilang berfasiliti  Good Manufacturing Practices (GMP).

01

B​

LOBOOSE PILIHAN NO.1 ASIA

C

CARA MENDAPATKAN

LOBOOSE CANDY

Anda boleh mendapatkan looboose candy dengar pengedar sah EPM Group, dengan terus membuat carian HASHTAG #loboosecandy di media social

#LOBOOSECANDY

#BANGSAEPM

Pihak kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya anda di SCAM oleh mana-mana pihak yang tidak bertanggungjawab. pastikan terdahulu anda berurusan dengan TRUSTED SELLER.  setiap botol mempunyai sticker untuk anda periksa keaslian produk tersebut.

untuk menyemak senarai SCAMMER yg dikenal pasti menjual produk loboose sila klik butang di bawah

©2019 loboose.com All Right Reserved

exclusively distributed by EPM Group #BangsaEPM